Tudnátok mondani laptopokat amin elmegy a dying light low-medium grafikán? (max 215 ezerig}
én egy lenovo z50-75-öt néztem ki és egy asus x550ze 8gb rammal
véleményetek?
Rendszerkövetelmény: [link]
Nehéz az asztali gépigényt átkonvertálni a laptopok csökkentett erősségű procijaira, de megpróbálom:
Ez pont megfelel a minimumnak. A vga lehet kérdéses, hogy tudja e megfelelően prezentálni a megjelenített modelleket. 159990 Ft (10000 ft-al drágábban 8 giga rammal is van). Nem rossz gép a maga árkategóriájában, de én azt mondom, nézelődjünk tovább.
Ebbe majd azért utólag jó lenne so-dimm ram bővítést végrehajtani +4 giga rammal, de egyébként cpu ügyileg és vga ügyileg tökéletesen megfelel a célra.
Ez pár ezerrel olcsóbb, mivel a játék több magra támaszkodik, lehet elégséges a cpu, de a ram itt is csak 4 giga.
Egyelőre az Asus tűnik befutónak.
Nekem ilyenem van: [link]
Ezen elmegy a dying light 25-30 fpsel, bár én vettem bele még 4GB RAM-ot.
#1: amiket ajánlottál, az mind a sikítva kerülendő kategória. Lenovo szervize nulla, Asus X sorozat minősége nulla.
Kérdező: kicsit tegyél hozzá és nézz egx Asus N551-et, az nem fog szétfőni fél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!