üdv a lenti konfigban található táp bírna még egy ATiR9-270 vagy ATi7950 videókártyát?
MSI H81M-E33
Intel Core i7-4790
8GB 1600Mhz DDR3 memoria
1.5TB HDD
HKC 3015DB 420W silent táppal
Samsung SH224BB
Esélytelen.
Semmilyen konfigot nem bíznék HKC tápra,de ezekhez a kártyákhoz fizikailag se elég,a maga 200W-os 12V ágával.
Bár amúgyis is vicces egy i7 egy H81-es lapon.
Na meg az AMD R9 270 és a HD7950 is elég gyenguszka egy i7 mellé ha játékra kell.
Azt a tápot kukába de azonnal és a kukát jó messzire eldobni, viheti az egész gépet.
Emberewk vesztek egy fullos i7-es gépet miért a tápn akar mindenki spórolni??? Legfontosabb eleme egy gépnek.
FSP Hexa+ 500 vagy TT Hamburg 530 -->templom matricásat vedd, bővebben: [link]
az a helyzet uraim hogy a leírt alkatrészekkel vettem a fent leírt konfigot vga nélkül és game-re kell.De meg fogadom tanácsotok és veszek egy
Chieftec-iARENA GPA-500B8 500W PFC tipusú tápegységet ha szerintetek ez jó márka...
aztán GTX750Ti-n gondolkodom vagy kicsit drágában R9270x o.c-n de számításba került egy EVG GTX580 is.
szerintetk?
Chieftec iArena sem a legjobb ilyen géphez.
Ahogy fentebb írtam ezek közül válassz szerintem:
FSP Hexa+ 500 vagy TT Hamburg 530 -->templom matricásat vedd, bővebben: [link]
Inkább kicsit drágábban 270X, jóval erősebb a 750Ti-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!