Erről a konfigról mi a véleményetek? Mai játékok hogyan futnának rajta?
Intel s1150 Core i5-4460
MSI s1150 z87-G41 Pc Mate alalap
MEM 4gb ddr3 1600
2x Toshiba 3,5" 1TB SATA3 7200 32MB HDD
Gigabyte PCIe NVIDIA GTX 750 1gb GDDR5 - GV-N750OC-1GI
24/8/40/16x Dual Layer DVD-WRITER DRIVE
Cooler Master Midi Elite 371 Black Edtion
500W táegyság
Már megvan,nem én vettem,de hozzám került. Far Cry3-4, BF Hardline,COD AW?
Mi a tápegység pontos típusa? Egy gépben, bármilyen hihetetlen, de ez a legfontosabb.
+ 4 GB Ram még mehet bele, és egy velősebb videókártya is. Nekem a 2GB-s Ti verzióm van (750), és már ez is kiesik a minimum rendszerkövetelmények egy részéből. Igaz, simán visz mindent, csak nem max. grafikán.
Lapból elég lett volna egy H97-es Z87-97 az tuningra való de a 4460-at nem lehet tuningolni.
Memóriából 2x ennyi kéne, ez alap manapság.
VGA nagyon gyenge. Min egy 750Ti 2Gb vram-al.
És milyen a táp? hkc, mtech, codegen? ha ilyesmi akkor kuka, de azonnal bármelyik pillanatban kukázhatja az egész gépet. helyette FSP hexa+ 500 vagy TT Hamburg 530 Templom matricás--> bővebben: [link]
Nem veszélyes, de rizikófaktor. A meghibásodási arány nagyobb ezek esetében. Hiába mondjuk 0,4% a márkás tápok 0,01%-ával szemben, ha téged pont érintetni fog a gép elszállása, akkor keserű lesz a szád íze.
Mivel nem szedheted szét a gari miatt, óhatatlanul is előjön a kérdés: Előre összerakott ez a gép?
HUN_Sector: Szerintem már az összeállítás leírásából is kivehető könnyedén, hogy biztos előre összerakott. Bár ezt nyilván, te is észrevetted.
Kérdező!
Gépvásárlás előtt, ha nem értesz hozzá, inkább kérdezned kellett volna itt. Előre összerakott gépeket nem éri meg venni, pontosan amiatt, mert általában nagyon aránytalanok (szorzózáras proci tuning alaplap alá + az a videokártya egy vicc), valamint jellemzően gyenge minőségű tápegység van bennük, feltételezhetően ezért is nem írják rá, hogy milyen márkájú. Na meg, a garanciavesztés, hogyha leveszed a ház oldalát... Így ha valami elromlik benne, az egészet küldheted vissza, nem csak adott alkatrészt kell kicserélned.
Ettől függetlenül, többé-kevésbé el kéne futniuk az említett játékoknak rajta, bár nem feltétlenül élvezhető grafikai beállítások mellett. Biztos vagyok benne, hogy amennyi pénzből ezt vettétek, abból sokkal arányosabb, biztonságosabb, jobb konfigot ki lehetett volna hozni.
De mindegy, így jártál. A proci egyébként jó, a memória lehetne kicsit több, a tápegység lehetne valami biztonságosabb darab. Egy esetleges későbbi memóriabővítés, plusz talán videokártya csere egész sokat dobna rajta. Az az i5 sokkal erősebb kártyával is megbirkózik.
Köszi a válaszokat. Hát igazából most nem írom le,hogy hogyan szereztük a gépet,de nem boltból,hanem cégen belül lett leselejtezve. Csak megkapom szülinapomra jutányos áron, és kíváncsi voltam,hogy mit gondoltok róla.
Később ramot tuti fogok bele venni,ha meg a vidikártyát cserélem,akkor már a tápegységet is cserélem vele együtt majd.
Kezd egy tápcserével, az már megvan 10000-12000ft-ból.
A gtx750 amúgy is többnyire nem igényel tápcsatit, szóval elég kicsi lesz a géped fogyasztása.
Ha összegyűlt 10000ft-od ezután, vegyél bele még ramot.
Harmadiknak meg mehet a vga csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!