Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lehet az, hogy a C...

Mitől lehet az, hogy a C Program Files x86 mappában nincs semmi? [lent][HELP]

Figyelt kérdés

Na szóval maga a C az egy ssd. Kb 1-2 hónapja lett beszerelve, eddig nem volt vele semmi gond. De mióta total commandert használok egy játék magyarosításához, azaz total commanderrel nyitom meg a játékot mert csak úgy lesz magyar. Total commanderrel néha a config fájlban átt kell írni egy dolgot, és mostanában ha ugye megnyitom a config fájlt akkor (F4) és jegyzet tömbben fogja kiadni. Na itt kezdődik az egész úgy, hogy a jegyzet tömbb lefagy, illetve ha nem total commanderrel, hanem simán számítógép c meghajtó stb-vel akarom megcsinálni, akkor meg megnyitom az x86 mappát és azt írja üres a mappa. +ami tálcán van játékok arra rámegyek jobb klikk és ahol rátudnék kattintani hogy tartalmazó mappa megnyitása <-- na ilyen nincs.

Mitől lehet ez???

Gép újratelepítés segíthet? SSD nem lazulhatott ki mert akkor magát a c meghajtót sem tudnám használni, meg elvileg nem látná a gép sem.

2015. ápr. 7. 14:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tényleg, ezer bocs, viszont most én mobilról írok és egy képet mutat, gépen kettőt és ott mindkettő C. Én tegnap leellenoriztem hogy most rosszat küldtem e el, és nem. Ismerősömnek is elkuldtem. Érdekes. Na de ja, itt D van, akkor még egyszer bocsánat, visszavonom amit mondtam rád, de már mindegy. De ha valaki esetleg tudja, hogy miért csinálja ezt a gépem vagy a total commander is miért nem látja illetve mitől fagyhat le a jegyzet tömb amikor nem nagy méretű fájlt húzok be, annak megköszönném segítséget.
2015. ápr. 9. 14:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja igen van a hosszú szöveges után is egy kép belinkelve, az nem jó, mert az alapból rossz volt, és rosszul másolt. Szóval utolsó válaszoló lényegében nekem van igazam, mert te sem nézted azt a 2 belinkelt képet, illetve nem jól értelmezted a gondjaimat.
2015. ápr. 9. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!