Szerintetek arányos ez a konfiguráció?
Már megvan, csak kíváncsi vagyok, mi a véleményetek róla, illetve szerintetek melyik hardver a "leggyengébb láncszem" az adott listába?
Ház: XDL Basic Matx piros-fekete
Táp: Chieftec CTG-600
Alaplap: Gigabyte GA-b75m hd3
Cpu: Intel core i3 3220
Cpu cooler: Spire SP532S7
Ram: Corsair Vengeance dd3 2x4gb 1600mhz kit(piros)
VGA: MSI R7770 1GB GHz Edition
Háttértár: Intel 520 120gb SataIII SSD
1-essel értek én is egyet.
Ha később cserélsz más alkatrészre, akkor is marad kraft a normál méretű tápokban. Nem gyakran láttam manapság olyan gamer pc-t, amely legalább az 500 wattot elfogyasztotta volna. Hibás döntés volt a 600 wattos. De ha megfelelő áron vetted, akkor annyira nem oszt, nem szoroz, nincs nagy árdiffi itt még a chieftec tápoknál.
Ha az arányosság a kérdés, akkor tényleg a táp szúr szemet illetve a videokártya picit gyenge láncszem, ha játékra használod.
A tápról annyit, hogy nekem 450W-s egységem van és egy 4,5GHz-re húzott FX-6300 és egy GTX660 OC sem tudta megfektetni extrém terhelés mellett (Prime95 és Furmark egyszerre), pedig ezek sokkal többet esznek, mint a kérdésben lévő gép (nekem is van még benne 3 rendszerhűtő, 2 HDD egy SSD, diszkrét hangkártya, 2x4GB DDR3-1600 RAM, de ezek nem esznek sokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!