Hogyan nyírjam ki a videókártyámat? (Több lent)
Szeretnék új kártyát venni de apám nem engedi meg, míg a mostani tönkre nem megy.
A kártyám 256 mbos és 2 gbosat szeretnék venni.
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha elmagyaráznád neki, hogy a PC nem cipő, hogy csak úgy tönkremegy. Van nagymamámnál egy gép, TNT2-es kártyával. Több mint 10 éve kifogástalanul működik. Ilyen alapon sohasem vehetsz új kártyát.
De ha tényleg ki akarod nyírni, akkor ezeket próbáld ki:
- ventillátor megakasztása
- fizikailag letörsz róla valamit
- túl nagy feszültséget adsz neki a biosban
- kiveszed a gépből és áramot vezetsz bele (persze nem 230-at)
Sajnos nem ismerek külön programot amit videokártya megölésére írtak. Sok sikert :)
256 megabyte-os kártya manapság nincs. Ha másfél éves a géped és újonnan lett bele kártya pakolva, akkor elnéztél valamit.
Utoljára a kétezres évek első éveiben találkoztam 256 megabyte vramos vga-val. A hd 4850-öm is már 512 Mbyte ramos volt, s az is már 7 éves cucc.
Kérem a teljes konfigodat. Írj le mindent, szerintem 256 bites a kártya és az mást jelent, mint a rajta lévő vram, amelynek elnézted az értékét és összekeverted.
B változat, hogy alaplapi integráltad van.
Cpu:Amd Phenom II X4 940 3.0 Ghz
Alaplap: Gygabyte ga-m68mt-sa
Ram:8gb
Gpu:Nvidia 8600GT 256mb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!