Ha csak 1 gépházhűtőtök lenne, oldalra raknátok hogy befújja a hűvös levegőt, vagy hátra hogy kivigye a meleget?
soha nem szabad az oldalára.. a lényeg az hogy átjusson a levegő a házon viszont az oldalán levő venti csak felkavarná odabent.. googleban lehet találni példákat:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor oldalra semmiféleképp nem rakok.. minden nap tanul valamit az ember. 1 hónap múlva szeretnék venni egy másikat, viszont ezzel részemről csak az a baj, hogy kicsi a gépházam, a tápegység kábelei meg irdatlan hosszúak. Nem tudom úgy elrendezni a kábeleket, hogy ne lógjon a jövőbeli légáramlat útjában. Nah, majd ez akkor kiderül. : ) Zöld kezek mentek!
U.I. : Egyébként soha nem volt még oldalt hűtésem, azt hittem hogy ezt így kell. Régen még képet is láttam, hogy ez így normális.
ez az oldalra nem szabad szerintem egy nagy marhaság. Nekem van az oldalában és azóta hűvösebb a procim. A többi alkatrészem meg nem melegszik jobban. Az oldalsó hűtőnek van értelme abban az esetben ha lent van a videokártyánál vagy procihűtőnél ha nem egy nagy tornyod van rajta hanem a gyárihoz hasonló kialakítású fektetett hűtő, mert akkor szolgáltat a procihűtőnek egy kis friss hidegebb levegőt. De ha csak 1 hűtőd van akkor mindenképp a hátuljába a háznak ha 2 akkor a másik az elejébe ha van 3 akkor mehet az oldalába.
itt egy példa hogy igenis használ az oldalra betett ventilátor, de csak ha van legalább 3 venti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!