Játékra konfig?
AMD Athlon II X4 860K processzor 12+24 hó gar.
FSP 500W Hyper 500 tápegység 12+48 hó gar.
Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue HX318C10FK2/8 memória 12+24 hó gar.
MSI A68HM-P33 alaplap 12+24 hó gar.
Összesen: 70 283 Ft
1# Azért mert ezt kaptam? Tesóm vette, de nem tudta hogy a régi gépem annyira őskövület hogyha beleraknám a mostani gépembe a cpu-m sírva könyörögne hogy vegyem ki.
2# Köszönöm szépen. Szerinted ennél a procinál nem állna fent cpu limitem erősebb játékoknál?
Ajándéknak szép, de én inkább hagynám még áldolgálni picit, míg szerzek hozzá rendes gépet. Azzal az ajánlott AMD-vel maximum megnevettetnéd. i3-4160 30k (hardverapróról), MSI H81M-E34 15k, az 45, Crucial BallistiX Sport 20k, 65-nél tartunk és még nincs táp, ami pl. egy XFX TS 450, 15 szintén. 80e forint, még 10, és egy olyan géped lesz, ami könnyen fejleszthető, nem egy vakvágány. A processzor mivel ár alatt van prohardverről (megbízható forrásból), nem igazán fog veszíteni az értékéből az elkövetkezendő 1 évben, szóval ugyanúgy el tudnád passzolni, ha i5-re váltasz, így hát...
Inkább spórolj még 10-et, mint vegyél valami szutykot.
Nem tudom hogy kik szavazták le a 3. választ adót. Egy 860k a remek párosítás r9 280 mellé, ugyanis szinte (nem is tudok kivételt mondani) az összes játékban képes húzás nélkül kihajtani.
Az említett proci kb 15-20%-kal erősebb, mint egy X4 980, ami pont kihajt egy HD7970-et (ami kb. egy átcímkézett 280x)
Ha nekem nem hisztek, majd a saját szemeteknek fogtok:
Nézhettek külföldi teszteket is. i5-öt gtx970 vagy afeletti teljesítményű VGA alá éri meg rakni, ott már kijön az előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!