Samsung laptop telepítés és boot error?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom amin alapbol win8 volt. Azóta tettem ujra win8al nem volt vele gond de most win7et akartam rá pendriverol. Nagy nehezen sikerult mire kiirta az aktiválásnál hogy nemtalálható valami ezért újra akartam rakni megint de hibaüzeneteket dob ki: a win nem telepitheto erre a lemezre. A kijelolt lemez GPT particionalasi stilus szerinti. Se win 8 se win7 se XP. 2 particiom van de azon amin a rendszert akarom nem enged hibakoddal particiot letrehozni a masikon meg a cuccaim vannak.2015. ápr. 4. 13:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!