Tudtok gépet 60ezerből, amin futnak ezek a játékok? (Lehetőleg NVIDIA kártyával)
Figyelt kérdés
Counter-Strike : Global Offensive
Europa Universalis III (Collection pack-om van, szóval a gépigény eléggé megnő.)
Lehetőleg NVIDIA kártyával, linkkel együtt. a összeraktájátok, akkor csak az "alkatrészeket" írjátok ide, és azt hogy hol tudom összerakni. Ha olyan oldalon van, ahol előre össze van rakva, annak a linkjét írjátok le. :)
2015. ápr. 3. 22:39
1/6 anonim válasza:
szerintem gyűjts még!Mert egy jó nvidia kártya kb 40ezertől kezdődik ami még viszi is a csgo-t!
2/6 anonim válasza:
60K-ből te nem fogsz VGA-s gépet venni, max használtan, de újonnan inkább APU-t, vagy ha tempósabban jön a pénz, akkor gyűjtögetni olyan 120K-ig, az már jó lenne.
3/6 anonim válasza:
60e forintból maximum integrált megoldás játszik. Illetve ez így nem igaz, mert kereshetnél egy Sandy Bridge-es használt gépet is, de nem ajánlom tiszta szívvel.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kell full grafon vigye. Min-en is bőven elég nekem. (Amőgy nem fejleszteném) :D
2015. ápr. 3. 22:44
5/6 anonim válasza:
Inkább gyűjts 120K-ig ott már összejön egy olyan gép, amivel el lehet játszogatni, HD és FHD közötti felbontáson medium, esetleg high beállítás mellett.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké. De akkor olyan gépeket írjatok, ami 120k-ból kijön. :D
2015. ápr. 3. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!