Az EVGA 430W 100-W1-0430-KR tápegység tényleg egy "HEC belsős vacak"?
Jelenlegi ára pcx-en 11.135Ft. 430W névleges teljesítményű, egyetlen 12V-os ágán lead közel 34A-t, azaz 406W teljesítményt. Ha ebből kivonunk egy 7-8 amper felvételű procit, akkor is marad annyi, amit egy 6-700W osztott 12V ágú tápegység tud.
Van benne aktív PVC illetve OVP, UVP, OPP, SCP, OCP, OTP.
Van rá 36 hónap garancia. Haswell kompatibilis.
Következő minősítései vannak TUV, cUL, UL, CE, FCC, WEEE, RoHS. 80 Plus minősítésű.
Kérdésben lévő idézetet pedig aki írta, remélem magára ismer és megindokolja, amit írt.
Nem tudom hogy ki írta, de szerintem a 14k ár alatti tápok közül magasan ezt éri meg legjobban megvenni jelenleg.
Hajrá EVGA 430w! :)
Hát az egyszerűbb gép alatt nem tudom mit értesz, de egy gtx980at egy i7 k-s procival is könnyedén elvisz tuning mellett is.
Ha ennél nagyobb kéne, az csak akkor ha mondjuk sli/crossfire rendszert akarunk. Akkor venném mondjuk ezt FSP Raider 550/650.
Persze egy GTX 980-at lehet mellé tenni, de pl egy r9 280x már felejtős, hiába gyengébb kártya. Azért oda kell figyelni, hogy mit mivel párosítunk :)
No meg azért ilyen konfighoz már én is inkább egy Raidert vennék, hiába tartom jó tápnak az EVGA 430W-t, fő a biztonság.
Pont erre gondoltam. i7+gtx 980 mellé azért nem tenném ezt a tápot, mert nem a legjobb minőség és inkább fizwetek plusz 10k-t egy Raider 550-ért minthogy tönkrevágja a gépet az evga táp.
De pl. egy i3 és egy gtx 750/r7 260 szintű géphez nyugodtan be lehet rakni.
Ki tudja valaki gyűjteni, milyen védelmek vannak a Raider tápban? Mert ha jól néztem, eggyel kevesebb, mint az EVGA-ban, OTP hiányzik.
Szóval miért is vágná tönkre a gépet? Az FSP biztos tartósabb lesz, de szerintem az EVGA is elmegy 10 évet az tuti, akár 24/7ben is. Asszem egyébként két meghibásodás között eltelt idő átlagosan EVGA 430-nál 100.000 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!