Sapphire readon hd3650 agp, hogyan húzzam fel?
A catalyst centerben van az ati overdrive, ati overdrive engedélyezve van, amikor megadok neki egy egyéni órajelet, pl gpu 740 mhz, memória 450 mhz, és arra kattintok hogy alkalmazás akkor mindig visszarakja 725/400-ra. Próbáltam az automatikus tuningolást, ott se csinál semmit. Mit tegyek?
Valamint az alján azt írja ki hogy jelenlegi értek gpu 300, ram 400 mhz, amikor 725 mhz alapból a gpu, akkor ez most hogy van?
A kérdésedre válaszolva: Ezt a kártyát szerintem egy egyszerű damillal is fel lehet húzni. Természetesen egy repülőből kilógatva egy 100 méteres damilnál, már neccesebb a dolog.
A lényeg, hogy nem jól tetted fel a kérdést.
Komolyan: Rivatunerrel szerintem tudsz a mag, és a memória órajelén emelni. A szoftver megmondja majd neked, hogy meddig ajánlott, és figyelmeztet, ha bajt csinálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!