Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire readon hd3650 agp,...

Sapphire readon hd3650 agp, hogyan húzzam fel?

Figyelt kérdés

A catalyst centerben van az ati overdrive, ati overdrive engedélyezve van, amikor megadok neki egy egyéni órajelet, pl gpu 740 mhz, memória 450 mhz, és arra kattintok hogy alkalmazás akkor mindig visszarakja 725/400-ra. Próbáltam az automatikus tuningolást, ott se csinál semmit. Mit tegyek?

Valamint az alján azt írja ki hogy jelenlegi értek gpu 300, ram 400 mhz, amikor 725 mhz alapból a gpu, akkor ez most hogy van?

2010. febr. 18. 17:17
 1/5 anonim válasza:
Nem igazán érdemes "kis tudással" húzni videókártyát softwaresen, nagyon gyorsan ki tudja nyírni a cuccot ha nem figyelsz oda.
2010. febr. 18. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
a 300/400 az sztem aze energiatakarékossági üzem. Sztem mélyülj bele a dologba mert itt pár sorban senki nem fogja tudni neked elmagyarázni, vagy ha el is magyarázza attól még kinyirhatod a cuccot. Jah és azt a kártyát már nem hiszem, hogy megíri huzni nem sok külömbséget fogsz látni.
2010. febr. 18. 19:44
 3/5 anonim válasza:

A kérdésedre válaszolva: Ezt a kártyát szerintem egy egyszerű damillal is fel lehet húzni. Természetesen egy repülőből kilógatva egy 100 méteres damilnál, már neccesebb a dolog.

A lényeg, hogy nem jól tetted fel a kérdést.

Komolyan: Rivatunerrel szerintem tudsz a mag, és a memória órajelén emelni. A szoftver megmondja majd neked, hogy meddig ajánlott, és figyelmeztet, ha bajt csinálnál.

2010. febr. 18. 20:16
 4/5 anonim válasza:
Mint az órát xDDDDDDDDDD.
2010. febr. 18. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg Ati Tray Tools-al
2010. febr. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!