I3 4160 FPU teszt, ez normális?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem ez teljesen új, csak most tudtam meg hogy mi ez az FPU.
Új processzorom van, kb 2 órája van bent a gépben. Az Aida stressztesztje alatt (ha bevan pipálva az FPU teszt), kb 5 másodperc alatt 70 fokon van a processzor. Ez normális? Ha kiveszem, eddig max 65 fokot láttam.
15 percet játszottam is, ott 50 foknál megakadt minden.
Szóval lényegében mi is ez az FPU teszt? Normális ha felteszi a hőfokokat ilyen magasra?
2015. ápr. 3. 14:17
1/3 anonim válasza:
Ez a szintetikus tesztek lényege: lehetetlen körülményeket produkálnak, hogy lásd a maxot. Normális, hogy magasabb a hőfok, így sose fog dolgozni a processzor máshol.
2/3 anonim válasza:
Ezeket pl.: tuninghoz szoktam használni, mert hamarabb kiütközik, ha valamit elrontottam. Neked nincs szükséged FPU stresszelésre. Játék alatt az 50 fok tökéletes! Elsőnek amúgy meg teljesen igaza van!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, időközben játszottam már, és a legmagasabb hőfok 55 volt. Ez teljesen rendben van úgy gondolom, szóval csak a teszt esetében történik másképp.
2015. ápr. 3. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!