Hogyan fog menni a gépemen ez a játék?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy játék, amelynél a videokártyám és a ram-om meghaladja az ajánlott rendszerkövetelményeket, de négymagos processzor ajánlott hozzá és nekem csak kétmagos van, ez a minimum. Hogyan fog menni a gépemen ez a játék? Nagyon fog akadni?2010. febr. 18. 17:09
1/4 anonim válasza:
Ezt így látatlanba szerintem senki nem fogja megmondani neked...
2/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy valaki megmond hasa a számtógéped pontosabb adatai kelnének. Ha a minimum követelményt eléred akkor nem fog akadozni, csak nem kell túl felhúzni a grafikát. Egyébkén melyik játékról van szó? Én még nem halottam, olvastam olyanról aminek a 4 magos processzor az ajánlott követelménye.
3/4 anonim válasza:
Létezik egy alkalmazás amivel lehet azthiszem 1 virtuális magot létrehozni és olyan lesz mint egy 3 magos, szerintem menni fog (Kivéve ha valami GTA 4 ről van szó mert az tényleg 4 magra van írva)
4/4 anonim válasza:
sztem egy izmos 2 magos magas órajelen még mindig üti játékokban egy alacsonyabb órajelű 4 magost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!