Ezen a számítógépen elindulna full beállításokon a Call of Duty 4 és hány fps-el?
Intel Pentium G2030
Sapphire r7 260x 1GB 64bit
Team Group Elite 4GB 1600mhz cl11 Ram
Asrock B75M-DGS R2.0 alaplap
N Base N power 400W
pcx.hu
A CoD4 lassan egy 8 éves játék lesz idén és az ajánlott gépigénye sem számít ma már magasnak. A kérdésben lévő gép ezt lazán megugorja és szerintem szépen és gyorsan fog rajta futni a játék. Én már régen játszottam a játékkal, de akkor egy Athlon 64 4600+, 2GB RAM és egy 8600GT kombóval toltam alacsonyabb felbontáson, magas beállításokkal. A kérdésben lévő vas ennél sokkal erősebb.
Az R7 260X amúgy 128 bites memóriavezérlővel rendelkező kártya és már használható teljesítményűnek számít mai szemmel is. 4GB RAM is sok esetben még elég, főleg régi játékokhoz. Alaplapból talán jobb lenne egy 1150-es foglalatú egy modernebb Pentiummal.
A ház a táppal bóvli kategória, de legalább nagyon olcsó. Normális esetben a táp sem jön ki ennyiből...
Ha újonnan veszed akkor 1150-re építs ne 1155-re mert az elavult.
G3220+Asrock B85M Pro4 kombót.
Tápot pedig valami használhatót vegyél, ne ajtótámaszt.
EVGA 430W van 11K-ért sokkal minőségibb.
VGA az ok. Ha a proci+lap+táp kombót cseréled arra amit mondta simán menni fog a CoD4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!