Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy DDR2-es alaplapban működik...

Egy DDR2-es alaplapban működik egy DDR3-as videókártya?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell ezt minden nap 100-szor megkérdezni?
2015. ápr. 2. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi koze a videomemorianak a rendszermemoriahoz.
2015. ápr. 2. 12:13
 3/7 A kérdező kommentje:
ya, bocsi, nem néztem meg, hogy van-e már ilyen kérdés. :P
2015. ápr. 2. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. ápr. 2. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:
most figyelj elárulok egy titkot amit sokan nem tudnak de nagyon figyelj. Még a ddr5-ös videókártya is működik. Mindfuck igaz? :DD
2015. ápr. 2. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:

5:

De azt te honnan tudod olyan biztosan, hiszen még nem is létezik DDR5 (pl. lesz-e egyáltalán, ha lesz, az akkori alaplapoknak milyen videokártya foglalata lesz, lesz-e közös memóriatér, stb.). Amire te gondolsz, az a GDDR5.

2015. ápr. 2. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó szerintem ebből "ddr5-ös videókártya" aki ért hozzá az tudja, hogy mire gondoltam. Azért írtam így, mert a laikusok csak annyit látnak hogy ddr5 A "G" betűt észre se veszik az elején. És tudom, hogy Gddr5 képzeld, és ha már ennyire akadékoskodunk ddr3-as videókártya sincs, mert az "Gddr3" hivatalosan. A "G" betű azt jelzi hogy grafikus memória. De egyébként Nem tudom miért kell itt gyakorin egy nap 10x megkérdezni. Ha pci-e a kártya csatlakozása és van pci-e csatlakozó az alaplapon akkor az működik a memória fajtájától függetlenül. Magyarul a csatoló felületnek kell megegyeznie és akkor működik.
2015. ápr. 3. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!