Melyik variációt válasszam?
Aszondja : i5 + jóval erősebb vga kombóval előrébb lennél.
Átlagfelhasználásban az i5 és az i7 közötti renderelés csak másodpercek különböztetik meg egymástól.
Többet veszítenél játék front.
Fx 8320 válaszd, miért? Mert ha kijön a Windows 10 vele a Dx12 akkor mind a 8 magot ki fogja használni a rendszer!
i5 így már értelmét veszti.
Egyébként most abban az időszakban vagyunk, ahol a legsz*rabb dolog gépet venni/tuningolni. Az igazi generáció váltás az új Windows-al és a DX12vel fog eljönni..
Én is most újítottam hardvereket, a CPU-m meg se érkezett még, de már elavult. (Más lehetőségem meg nincs, és nem is lesz bővíteni.)
Nagyon sokan fogunk szívni a hardverekkel. Lehet tényleg az AMD fogja megérni jobban, de ezt tényleg akkor lehet megmondani, ha kiadják az új Winfost. Ha Win7-8-al maradsz, akkor meg mind1.
Windows 7-8 már most mondom neked hogy előbb vagy utóbb újabb játékoknál el se fog indulni csak Windows 10-el!
CPU miért nem mondod vissza amíg nem késő?
# 6 Nem egyszerű a dolog,én is deilemmázok már egy ideje. :D
Lehet várni kéne még egy 2-3 hónapot gép vásárlással csak az meg azért nem jó mert ,ha tovább gyengül a forint akkor még drágább lesz minden márpedig a forintot ismerve gyengülni fog.Nem egyszerű :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!