HP nyomtató sárga csíkot húz a lap széleire. Miért?
Figyelt kérdés
Lézernyomtatóról van szó. Minden egyes nyomtatásnál a papír két széle sárga lesz. Már szétszedtem, kitakarítottam, karbantartottam, és semmi változás. Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? Toner csere segíthet?2015. ápr. 2. 07:16
1/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg gyári HP van benne. Már toner csere is volt, de az elejétől fogja ezt csinálja.
2015. ápr. 2. 12:30
3/6 A kérdező kommentje:
Hagyományos A4 papírral próbáltam, nem hiszem, hogy ott kéne keresni a hibát.
Most legutóbb azt vettem észre, hogy csak akkor lesz sárga a szegély, ha színest nyomtatok. Vagyis gondolom akkor, amikor használja a sárgát. Én mindenképp toner hibára gyanakszom. Úgyis kifogyóban van a sárga, majd kiderül milyen lesz a következő.
Azt mondták, hogy régebben a sárga cseréje előtt kék volt a papír széle.
2015. ápr. 2. 18:05
4/6 SimkoL válasza:
Nem lehet esetleg kalibrálni valahogy ?
5/6 A kérdező kommentje:
Tisztítást végeztem rajta, utána a tisztítólap széle is sárga lett, és a helyzet változatlan. Egyéb lehetőség nincs a nyomtatóban.
2015. ápr. 3. 07:05
6/6 A kérdező kommentje:
Megvan a hiba: találtam egy hasonló színes nyomtatót, kicseréltem annak a sárga tonerjére, és az nem húz csíkot.
2015. ápr. 3. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!