Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyennek tartjátok ezt a...

Milyennek tartjátok ezt a notebookot? Jó lehet? Infók alul.

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy notebookot. Egy régebbi kérdésben találtam ezt a linket, és ehhez hasonló, ugyanebben az árkörben lévő notebookokat keresnék. Sajnos nem tudom, hogy minek kell meglennie egy notebookban, de a használata főkébb az internethasználatra, msn használatára, játékokra és a word és ehhez hasonló programok használatára korlátozódna, tehát az lenne a fontos, hogy ezek szempontjából gyors legyen a notebook. Illetve a zenék, filmek, videók könnyű kezelése és a tárhely nagysága is fontos lenne.

Tehát itt a link a notebookról:

[link]

2010. febr. 18. 14:34
 1/5 anonim válasza:

Nagyon jó a gép mind tudásban, mind pedig árban.

Sztem nyugodtan megveheted, ismerősöm ugyan ilyen tudásut vett 3x enyiért.

Bár egy jó tanács, ha találsz hasonló paraméterekkel, de centrion helyett atom procival, akkor inkább azt!

2010. febr. 18. 14:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne hallgass az előttem szólóra, a centrinó duó proci sokkal jobb mint az atom, azt netbookokba tervezték és abba is való.
2010. febr. 18. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Intel Atom 330 nagyon jól muzsikál kis ITX-ben is. (Kicsi asztali gép).
2010. febr. 18. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
lehet, hogy hülye kérdés, de erre a notebookra lehet csatlakoztatni telefont vagy fényképezőgépet?
2010. febr. 23. 17:34
 5/5 anonim válasza:
USBn lehet
2010. máj. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!