Miért nem ismeri fel a gép usb-e ezeket a dolgokat?
Adott 1 usb-s egér, és 1 usb-s mikrofon. Eddig faszán ment minden, és 1 gépresi után, azt vettem észre, hogy se az egér, se a miki nem műkszik.. na mondom valami lett az usb driverrel, lekaptam 1 uniblue driver scannert, feltett ugyan 2 usb drivert, de semmi, nem jó.. utána egy iobit driver scannerrel is megcsináltam ugyan ezt, megint 2 usb drivert az is fel tett , megint csak nem jó. Kipróbáltam, mást ha belekötök pl pendrive-ot akkor az tökéletesen megy. Eszközkezelőben azt írja, hogy az egérnek meg a mikinek nincs fent a drivere, de hiába megyek rá, hogy keressen nem talál semmit, eltávolítottam, elkezdte feltelepíteni utána, de megint csak azt írja, hogy nincs fent a driver.
Azóta az egér driverjét felpakoltam, de az is azt írja: Csatlakoztass 1 steelseries eszközt. ( ahhoz ugye, hogy be tudjam rajta állítani a cuccost ) miközben be van dugva amúgy..
S bármelyik portba dugdosom őket, meg variálom, mindig el kezdi telepíteni az eszközt, de soha nem lesz jó.
Valaki tud segíteni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!