Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Approx 650W-os táp megbírkóza...

Approx 650W-os táp megbírkóza egy HD 6970-el?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű,mivel a 6970-en két tápcsatlakozó is van,meg sokat is eszik ezért kellene tudnom,hogy elvinné-e,mert ha igen lehet,hogy beruháznék egyre.

2015. ápr. 1. 11:29
 1/5 ThodEE GoD ***** válasza:
Úgy látom 2 ágas táp 30-30A rel, egyik ágon CPU másikon a VGA akkor meg, ha nem veszed sértésnek egy megbízható tápra beneveznék a helyedben ;)
2015. ápr. 1. 11:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen hallottam már róla nem éppen pozitív kritikát,de csóró vagyok :) csak ezen gondolkozom,hogy mit csináljak:vagy még egy HD7770 crossfireben,amit tuti menne,vagy egy HD6970 amivel lehet megszívom...
2015. ápr. 1. 11:36
 3/5 Tengor ***** válasza:

Gazdagabb leszel, ha a vacak táp elszáll és magával ránt pár másik eszközt is?

Sok mindenen lehet spórolni egy gép építésekor, de a táppal ne!

2015. ápr. 1. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem merném alátenni, túl kevés benne a védelem, még a végén magával rántja a gépet. Újonnan vennéd a tápot és a videókártyát is?
2015. ápr. 1. 12:50
 5/5 A kérdező kommentje:

értem...

nem,a táp,egy HD7770 meg egy FX-6350 már megvan.még egy kis videó teljesítmény kéne pluszba,ezen gondolkodom most

2015. ápr. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!