Hogyan töröljem ki ezt a mappát? (Többi lent! )
Nem engedi kitörölni a mappát mert azt írja ki hogy egy benne lévő fájl megvan nyitva egy másik programban , csak azt nem tudom melyikben , szóval ezért csináltam egy screenshotot , a törölni kívánt mappáról , és a feladatkezelőben lévő folyamatokról, hogy megtudnátok-e állapítani hogy melyik program használhatja és hogyan kéne kitörölnöm , fontos lenne , mert szándéktalanul telepített program.
Itt a képről a link: [link]
Meg még lenne egy másik kérdésem is lehet nem ehhhez a kérdéshez tartozik , de fut a gépemen egy olyan program hogy Search Protect , és a vezérlőpultban a programok eltávolításánál nem találtam meg a program nevét , ott valamiért eltűnt , pedig megvolt , a telepített programok között nem találom a mappáját , de ha tudjátok az előző képről a feladatkezelőnél , hogy melyik program az amelyik fut , akkor légyszíves írjátok már le még azt is mert én nem jöttem rá , és azt is valamely módon törölni szeretném . És ugyanez van még valami Assets Managerrel is .
Ennyit szerettem volna , előre is köszönöm a segítséget!
Ha jól nézem, az Xtab chrome beépülő modul.
Előbb kapcsold ki a plugint, írd be ezt a böngésződ címsorába:
chrome://plugins/
Ha nem segít, vagy nem látod, akkor újraindítás, majd mielőtt a böngészőt megnyitnád, a fájlkezelőből töröld ki a mappát.
Ahogy elnézem nálad nem települt fel úgy mint nálam, elég csúnya bányász cucc, nálam a proci 50%-át ette, újra telepít, aztán megint fel akarta magát rakni, csal telepítés közben figyeltem mi megy meg mi nem (azóta így csinálom).
A lényeg, hogy jó lenne tudni, hogy mi található abban a bizonyos mappában amit törölni akarsz.
Arra az eltűntre pedig azt tudom elsőre javasolni, hogy ott lent az óra melletti kis fület ha felnyitod nézd meg hogy nincs-e ott az ami nincs az telepített programoknál.
Újraindítottam a rendszert , és utána se engedte kitörölni , a Chrome Pluginoknál pedig ezek vannak:
Ez esetben valamelyik segédprogramod hozta magával...
Így átadom a terepet olyannak, aki találkozott már ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!