Ez a típusú gamepad milyen melyik játékokat támogatja?
Figyelt kérdés
Meg lehet nézni valahol, hogy mely játékokhoz jó?Mert van hogy működik egy game vele, csak például a jobb kar(célzás) nem működik.
2015. márc. 31. 20:00
1/6 anonim válasza:
Ember, ahhoz be kell állítani.......
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lehet külön állítani a gombkiosztást.Teljesen hülye nem vagyok, kedves válaszoló :)
A game automatikusan felismeri és hozzárendeli a gombokat oda ahoval kell...De nem minden játékot támogat 100%osan, általában a jobb joystick a problémás.Ezért kérdeztem hogy mihez jó...
2015. márc. 31. 20:24
3/6 A kérdező kommentje:
De ha valóban be lehet állítani, és én vagyok a hülye akkor megköszönném ha elmagyaráznád hogyan kell.
2015. márc. 31. 20:25
4/6 anonim válasza:
Haverom az 500 forintos joyal játszik, bemész a játékba és át kell állítani, azt meg nem tudom elhinni, hogy nem engedi átállítani.
5/6 anonim válasza:
XBox 360 Controller Emulator a barátod!
6/6 anonim válasza:
a legtöbb játék nem ismeri fel, csak az pc-s xbox kontroller-t. Nekem is jó párszor előfordult már ez a gond. De ezt így előre nem tudod megmondani, abszolút játék függő. Pl logitech kontrolleremet a middle earth shadow of mordor nem ismeri fel, akárcsak a naruto shippuden játékoknál sem, de az assassins creed, witcher, stb teljesen jól elrobog vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!