Mennyivel gyorsabb a merevlemez?
(Mennyivel gyorsabb a) Western Digital Caviar Blue 1TB -os merevlemez, a Toshiba Canvio Basics 1TB ?
A merevlemezekhez konyítok valamit, de nem túl sokat.
Azt észrevettem, hogy a Toshiba (tehát a külső m.lemez) drágább, mint a belső. Ez remélem hogy a miatt van, hogy ugye a Toshiba külső, a másik belső.
A Caviar Blue 7200 -on pörög, a Toshiba 5400.
A fordulatszám nem tudom mennyire befolyásolja a teljesítményt, lehet hogy épp az a rosszabb, amelyiknek nagyobb a fordulatszáma?
Szerintem a Toshiba Canvio Basics 1TB gyorsabb FELTÉVE, ha az eszköz amire csatlakoztatni szeretnéd támogatja az USB 3.0-t.
A 7200 rpm-es merevlemeznek nagyobb a hangja. Az 5400 rpm-es merevlemezeket laptopokba szokták általában használni, de ettől függetlenül az is jó. Attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ha például sokat szeretnéd vinni valahova a merevlemezt, mert szükséged van rá, akkor mindenképpen a Toshibát javaslom.
Tényleg :(
Most nézem, hogy az az alaplap, ami menne bele az új gépbe, nincs SATA3, csak SATA2.
Melyiket érné meg kicserélni? Az alaplapot direkt azért választottam, mert a processzornak AM3 -as foglalatú lap kell, és ugye AMD gyártmány...
Tehát ennél a merevlemez árcsoportnál van jobb is (1TB -nál nagyobb hely nem kell), vagy inkább alaplap csere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!