Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szól a baloldali...

Miért nem szól a baloldali hangfalam?

Figyelt kérdés
Tesóm elvitte a hangfalamat, mikor visszahozta észrevettem, hogy a baloldali nem szól. Bedugtam a fülhallgatót és a fülhallgató baloldali hangszórója sem szólt, a mobilomon kipróbálva pedig a fülhallgató jó volt. Megnéztem a balanszot a beállításokban, 100%-on volt a jobb és a bal is. Egyéb beállítással kapcsolatos ötletem nem volt.
2015. márc. 31. 17:05
 1/5 donfetibo ***** válasza:
Hát lehet, hogy a tesó kilőtte a baloldali erősítőt!!!☺☻
2015. márc. 31. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
És, ha a fülhallgatót bedugom a hangfalba, akkor miért nem szól a fülhallgató bal oldala?
2015. márc. 31. 17:33
 3/5 tamasoft ***** válasza:
Megszakadt valahol belül a rendszer, ami a bal oldali jelet vitte.
2015. márc. 31. 18:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Most bedugtam a fülhallgatót közvetlenül a gépbe és úgy se szól :( A hangfal meg megint a tesómnál van, de nem tudom, hogy jó-e neki, nem kérdeztem meg. Amikor a hangszórók tulajdonságainál elnémítom a hangot, akkor egy reccsenést hallok azon, ami nem szól :( Akkor mégsem a hangszóró lett rossz :(
2015. márc. 31. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam a gépet és amikor másnap bekapcsoltam, minden a régi volt :D
2015. ápr. 2. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!