Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop vinné a játékokat?

Ez a laptop vinné a játékokat?

Figyelt kérdés
[link] Pl.: Forma 1 2014 , vagy Fifa 15,14, Euro truck simulator, Call of Duty Advanced Warfare-t vinné,laggolás mentesen ?

#játék #FIFA #Lenovo #CoD #laptop #advanced warfearenvinné
2015. márc. 31. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:

nagy csodát nevárj tőle de elvinni elvinné, de ha rám hallgatsz nézd meg ezt:

[link]

vagy ezt:

[link] itt kéred hozzá az ssd-t és fasza egy gép!!:)

17"3 ban meg itt van ő:

[link]

2015. márc. 31. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a kérdésem, hogy mennyire vinnéd magaddal a laptopodat? Mert ha eléggé gyakran, vagy a koleszban (vagy máshol, amikor nem vagy otthon) használnád, akkor azt, még megértem, de ha, csak otthonra kell gép, akkor inkább asztali PC konfigurációt nézz magadnak.
2015. márc. 31. 11:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Hello kedves válaszoló! Fontos a hordozhatóság,mert most megyek majd gimibe és oda azért jó ha van egy laptop meg majd a későbbiekben a kollégiumban is jól jönne. Nem ilyen Battlefield 4 Full ,max grafikára gondolok hanem hogy élvezhető is legyen és fusson medium beállitáson. Asztali gépet nem szeretnék pont a hordózhatoság miatt, tudom hogy mindig is asztali gép lesz a gamer gép . De ebben az árkategóriában ez elég jó nem ?
2015. márc. 31. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező:

értem a célzást, hogy nekem válaszoltál, viszont máskor tanácsos vagy a válasznak a sorszámát, vagy a válaszoló nicknevét írni (azért, hogy jobban érthető legyen) - persze akkor, ha nem csak egy válaszoló van a kérdésednél.

A kérdésedre térve: oké, ha fontos a hordozhatóság is, akkor itt nézz körül - [link] - egy pár értéket beállítottam neked, a felhasználói visszajelzések alapján van a lista.

2015. márc. 31. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm,ez a laptop vinné a játékokat?
2015. márc. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!