Milyen márkájú olcsó és új, de még használható videokártya van?
Nvidia GT 610
Nekem ezek mennek vele: F1 2014, Grid2, Grid autosport, Dirt3,
Ezt nem gondoltam, hogy a GT 610-nél van erősebb kártya.
Azt hittem ez a csúcs. :)
A kérdező új kártyát kérdezett !!! Érdemes elolvasni a kérdést !
Igen, azért írtam, hogy ilyen árban nem érdemes új kártyát nézni! Illetve az R5 230 1-2k-val drágább újonnan, így azt lehet, hogy megéri rádobni...mert vannak olyan modellek kb minden kategóriában, amikre megéri rádobni egy picit, mert arányaiban többet kapunk a felárért. Ezt volt olyan nehéz értelmezni, hogy rögtön ironizálásba kellett átcsapni?!
Mégegyszer: Inkább vennék egy használt HD5750/6750 kártyát, mint egy új GT610-t, de ha mindenképpen új kell, akkor is inkább R5 230-t vennék...
Most már érthető?
20000 ft alatt egy AMD APU erősebb grafikai teljesítményt hoz, adott esetben egy huszonpárezer forintos vga...
Újonnan felejtsd el, hogy használhatót kapsz. Még dobj rá ennyit, és már R7 250, illetve afeletti kártyákat nézegethetsz. Bár személyes véleményem, hogy r7 260x alatt felesleges lenen beruháznod.
Egy évvel ezelőtt vettem egy új Chevrolet Aveót, 3,5 Milláért .
Az ismerőseim egyből leoltottak, hogy ennyiért vehettem volna egy 2-3 éves Ford focust, vagy egy Golf-ot.
Ez igaz is, de én nem szeretném más levetett kabátját hordani. Inkább megelégszem a gyengébb minőséggel, de legalább új autóm van. Nálam ez döntő szempont.
Ja, és igen. Vannak olyanok még e földgolyón, akiknek nem az az elsődleges, hogy vigyen minden játékot egy gép.
ha viszi, viszi. de ha nem, azt is lesz@rom. :)
Érdemes lenne ezen sokaknak elgondolkodni.
3,5 millióért vettél volna egy új talicskát is, ha használtan bugatti veyront kapsz ugyanennyiért?
Mert kb a 10000ft-os új vga egy rozsdás talicskával egyenértékű.
Ha már hasonlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!