Core 2 quad 8300 elég a mai játékokhoz?
Figyelt kérdés
ha futna minden akkor mennyi ramot kellene mellé rakni(sajna ddr2)?2015. márc. 31. 00:15
1/5 anonim válasza:
Használtan és áron alul sem igazán érdemes már beszerezni. Kisebb kompromisszumokkal egy jó videókártya mellett elmennek rajta a mai játékok is. A szűk keresztmetszet a RAM, manapság már 6-8GB-ot is megkövetelnek az AAA címek, a DDR2-es RAM pedig aranyáron van, gyakran olcsóbb összerakni egy új konfigot. Mennyi pénzed lenne fejleszteni és milyen alkatrészeid vannak most?
2/5 A kérdező kommentje:
jelenleg ezek az alkatrészek ingyen vannak a szekrényben...amik itt vannak:
gigabyte ga p35 s3g
core 2 quad 8300
gigabyte gtx 660
chieftec ctg 500
3x1gb ddr2 ram 800mhz
sajna csak ezek vannak a rammal lesz a legnagyobb probléma kb 6gb-t terveztem bele de igen elég drága és hiába váltanék alaplapot akkor is nagyon drága mulatság lenne..
2015. márc. 31. 16:19
3/5 anonim válasza:
Ha eladnád a 3x1GB RAM-odat és vennél 2x2GB-ot, akkor egész jó játszogatós gépecskéd lenne. A mai játékok még elfutnának rajta, habár kompromisszumokkal.
4/5 A kérdező kommentje:
nem ultrán akarok fullhd felbontáson játszani inkább az hogy pl szerintem a dragon age inquisition és az új cod lehet hogy laggolna..
2015. márc. 31. 22:07
5/5 anonim válasza:
Az új COD kérdéses a 4GB memória miatt, a Dragon Age Inquisition viszont szerintem viszonylag szépen elmenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!