SeeMta-hoz szeretnék videókártyát, melyiket?
Aki esteleg nem tudja mi az a seemta annak itt egy videó
https://www.youtube.com/watch?v=rCYZAS_-7cM 1:21-nél van leírva a gépigény,és az én gépem mindennek megfelel kivéve a videókártya és a 32bit miatt nem fut jól(természetesen újra lesz rakva 64 bitesre ha meglesz a vga).
Két videókártya van választás alatt
egy 2GB-os 64bites- [link]
és egy 1GB-os 128bites- [link]
Erre a kettőre gondoltam,többet nem szeretnék rákölteni!Esetleg ha valaki tud ebben az árban hasonló kategóriáút,arra is kiváncsi lennék.
Előre is köszönöm!
Mindenképpen ez legyen: [link]
1.Ár/érték kategóriában sokkal jobb.
2.Támogatja a dx11-et
3.HDMI-port van rajta
4.2-GB az rengeteg számít
5.Jobb az órajele,és még pár apróság
Szép estét!
Pontosan mi miatt nem fut jól a see? Crashel? Laggol? Lehet hogy nem is a Vga a baj, hanem a proci gyenge. És tudod hogy pontosan miért kell 64bit win? Mert az több ramot támogat tehát az is lehet hogy kevés a ramod hozzá. Nézz utána ezeknek és ha meggyőződtél arról hogy a vidikártya a baj, akkor az előttem válaszoló megoldását ajánlom én is :)
Sok sikert előre is :)
(Bocsi azert nem hasznalok ekezetet mert telefonrol irok)a map betoltessel van a legtobb baj es crashelni is szoktam bar nem surun,de a 4G rambol csak 3,4et hasznal a gepemde aztmondta a szerelom higy ezt megtudja oldani,szoval igen a videokartyaval van a gond.o
Koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!