AMD A4 6300-as proci támogatja a Dx12-őt?
Figyelt kérdés
És ha nem, érdemes feltenni a Windows 10-et? (2 vinyóm van, a másikra tenném fel, hogyha valami gond lenne, akkor minden adat megmaradjon a Win7-el együtt.)
Még megemlítem, hogy "csak" 4GB memóriám van, szóval nem tudom mennyire jó ötlet Win10-et rátenni.
2015. márc. 30. 14:54
1/6 anonim válasza:
A processzorral kapcsolatos DX feature-ök még nem nagyon lettek bevezetve, alkalmazás sincs, ami támogatná, valamint megjegyezném, hogy ha játszani is akarsz, akkor az még elég borzalmas azon a rendszeren.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, és szerinted van értelme Win10-et tenni rá? Nem lenne lassabb?
Amúgy így Win7-en egész jól viszi a játékokat, bár a legtöbbet csak lowon.
2015. márc. 30. 15:52
3/6 Komplikato válasza:
Ha és amennyiben támogat DX12-t, akkor is csak nyilván W10 és direkt DX12 alá fejlesztett játékok alatt van jelentősége. Egyébként GCN 2.0-ás és az összes GCN alapú AMD GPU és APU DX12 képes.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de szerintetek érdemes-e felrakni rá a Win10-et??
Nem csak a DX12 miatt kérdem.
2015. ápr. 3. 20:28
5/6 anonim válasza:
Még semmiképpen nem. Majd minimum akkor, ha tényleg megjelent, nem csak preview van.
6/6 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, kösz.
2015. ápr. 3. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!