Lacee02 kérdése:
Alaplap csere! Túléli?
Figyelt kérdés
Van egy régi gépem pentium 3as procival, 512 mb rammal.
A gépben van még 2 vinyó, egy 20gigás meg egy 60 gigás. A 20ason van a win XP. Vettem egy új alaplapot intel i3-as proccal, 2 giga rammal. Ha simán kicserélem az alaplapot, lehet akkora szerencsém, hogy a windows betölt és műxik úgy, mint alaplap csere előtt, vagy az egész wint újra kell raknom? A wint tegnap raktam újra, szóval semmi fontos dolog nincs még telepítve, csak az újratelepítéssel nem akarok megint vesződni. Ami meg kell (kép, zene, videó) az a 80as vinyón van.
2015. márc. 29. 19:44
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán, SATA csatlakozós a 2 merevlemez?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, IDE csatis.
2015. márc. 29. 19:51
3/5 anonim válasza:
Akkor azt te nehezen fogod egy i3-as alaplapra rákötni XD (értsd: sehogy).
4/5 A kérdező kommentje:
Agépben amiben az "új" alaplap volt, IDE csatis vinyó volt.
Ezekszerint a procc nem i3-as. A procc most lényegtelen, csak az érdekel, hogy menni fog a win a csere után, vagy újra kell telepíteni?
2015. márc. 29. 20:07
5/5 anonim válasza:
XP-t még tutira újra kell telepíteni. Win7-nél már csináltam komplett konfig cserét, úgy hogy a vinyót csak átraktam. Teljesen jól kezelte a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!