Két azonos nagyságú HDD/2.5col esetén hogyan tudnám áttenni a rendszert (C, D) az új hdd-re? Külső házam van, arra át tudom másolni cakk-pakk a működőt, és utána cserélem?
Szia.
Merevlemez klónozásnak hivják.
De megoldható merevlemez kép (image) készitő programokkal is.
Az egyik legjobb ilyen szerintem a Norton ghost.
De a Hirens's boot CD-n találsz egy csomó ilyen image/klónozó programot : [link]
Sok sikert.
üdv.
Van ghostom...15Live.
Sőt annak idején mentettem pendrivera a régi klónját. Arról visszaállíthatom? Előbb particionáljak, vagy a Ghost elintézi a hdd felosztását? Köszi.
Szia.
Igen a régi ghostról visszaállithatod, de arra figyelj, hogy ha a régi ghostról állitod vissza akkor egy pár dolog hiányozhat a rendszerről (azok a dolgok amik a ghost készitése óta kerültek rá a rendszerbe - akkár komplett programok is, képek filmek, zenék, stb,stb.)
A particionálás pediglen elvileg a ghost program feladata, én nem ismerem csak a Norton ghostot, abban van olyan lehetőség ahol tudod módositani az új lemezen létrejövő particiók méretét (bizonyos korlátok között).
Sok sikert.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!