Alapgépnek megteszi az alábbi konfig?
- Asrock B85M-HDS
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black HX316C10FB/4
- Intel Pentium G3440
- WD5000AAKX
- ASUS DRW-24F1ST
- FSP Hexa 400+
- Sharkoon VS3-V Green
Kb: 60k van rá, külön, külön venném az alkatrészeket.
(A fentiekből, megvan: HDD, ODD, ház)
Ha tudtok jobbat, akkor várom. Köszönöm szépen a segítséget!!
Igen körübelül. Meg az IGP-vel játszani néha, de ha nemindul el egy játék azsem baj.
(ezekel játszanék, lowon, ha elindul: Postal 3, NFS Carbon, Most Wanted, Manhunt 1 és 2, Lucius, GTA SA)
Akkor jó! köszi
Nézegettem videókártyákat: 20-25-30k ig ujonnan pcx ről, melyik érné meg a legjobban?
(hogy meglegyen az a 4giga a rendszernek, meg a többinek)
Szerintem meg ki ne cseréld arra, amit az #5 írt. Fenti linken van szó a h81ről és a b85ről is.
A procid lassabb lenne és nem is kezelné 1600on a memóriát, igp játéknál megérzed.
Memóriából nézd meg a crucial ballistix sport 2x4gb 1600mhz cl9-est, 2x4gb 19E. Sokkal okosabb választás most mint a hyperx.
Tápnak tedd az evga 430W 11E-ért.
Jó volt az alaplap+proci, amit írtál.
Minden tiszteletem a cikk írójának, de szerintem nem készült fel teljesen mikor kiadta ezt a cikket.
Átlagos, irodai konfigurációba a H81 alaplap?
Akkor kérdem én, hogy minek ide H81-GAMER alaplap, minek 16gb ram és minek CrossFireX egy nem gamer H81 alaplapba ha ennyire átlagos irodai konfigurációra van beállítva?
Átlagos, irodai konfigurációba a H81 alaplap?
"A legolcsóbb chipkészleteknél nem csupán a szolgáltatásokból és a bővíthetőségből kell engednünk, de a teljesítmény is csökkenhet. A H81-nél"
Akkor kérdem én, hogy minek ide H81-GAMER alaplap, minek 16gb ram és minek CrossFireX egy nem gamer H81 alaplapba ha ennyire átlagos irodai konfigurációra van beállítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!