Nem pörög fel a vinyó a gépembe, és nagyon sok adat van rajta amik pótolhatatlanok. Van esély rá, hogy valahogy lementsem őket?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 20:37
1/9 anonim válasza:
Elsőre meg kéne igazítani minden csatlakozást a gépben. Áramtalanítva!
2/9 A kérdező kommentje:
minden a helyén van bekapcsolom a gépet és csak kattog
2015. márc. 28. 20:40
3/9 anonim válasza:
Külső házba kéne betenni és egy másik gépen megnézni akkor. Valaki ismerősöd talán tud segíteni, mert lehet ott sem indul. De szerintem, ha beviszed egy szervizbe, ha rendesek ingyen megnézik.
4/9 anonim válasza:
nem pörög fel magyarul el sem indul mi? mert ha ez van akkor kuka sajnos vagy elviszed és méregdrágán leszedik róla az adatokat
5/9 A kérdező kommentje:
az nem lényeg mennyibe kerül több évnyi adat szerintem többet ér mint pár 10ezer ft
2015. márc. 28. 20:57
6/9 anonim válasza:
Először vidd el egy szervizbe, hogy nézzék meg hátha javítható (vagy rakd be egy haverod gépébe). Ha úgy se működik akkor az sajnos kuka. Viszont egy adatmásolás nem pár 10.000Ft hanem inkább 80.000-100.000Ft manapság.
7/9 anonim válasza:
"és csak kattog"
Ha más kábelen, más gépen is kattog, akkor bátran letérdelhetsz, hogy kényelmesebb legyen a szopás. Ha nem voltál képes venni még egy vinyót a másolatokhoz, most kifizethed a sokszorosát az adatmentésért (erre szakosodott cégről beszélek természetesen, nem a sarki pc szervízről és persze nem a szomszéd pistikéről)
8/9 anonim válasza:
"több évnyi adat szerintem többet ér mint pár 10ezer ft"
Jó lesz az százezres nagyságrendben is...
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor most zsebbenyúlás következik.
2015. márc. 29. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!