Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XP 8.1 mellé? Hogyan fogjak...

Paracletos kérdése:

XP 8.1 mellé? Hogyan fogjak hozzá, lépésről lépésre le tudná írni valaki?

Figyelt kérdés
Szeretném néhanapján a régi gyöngyszemeket (játékokat) újrajátszani és sajnos sokuk amíg xp-n még szépen elfut, az új rendszerek már egyszerűen nem kompatibilisek.

2015. márc. 27. 19:10
 1/8 |Orfeusz| ***** válasza:
Kompatibilitási módban próbáltad futtatni őket?
2015. márc. 27. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Fordítva. Xp mellé 8.1 a telepítés sorrendje.

Viszont ha a 8.1 64 bites már is gáz lesz, mivel xp csak 32 bites. (a 64 használhatatlan)

Ezen kívül SATA driver hiányába is ütközhetsz xp-nél, amit nLite prg-val lehet integrálni.

2015. márc. 27. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, még sehogy sem próbáltam.

A 8.1 természetesen 64 bites.

Egyszer már tettem win7 mellé ubuntut de az kicsit más volt és részletesen le volt írva, mit kell csinálni.

Olvastam, hogy szülő-gyerek kapcsolat van, tehát mindig a régebbi mellé kell az újat de az xp és a 8.1 bezavarhat egymásnak.

Létezik valamilyen megoldás?

2015. márc. 28. 07:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen és mindenféle kompatibilitási módban próbáltam már, ezek már tényleg nem futnak el ezeken a rendszereken.
2015. márc. 28. 07:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A 64 bit 81.1 mellett xp/32 nem jó. De win7 mellett sem volt jó. Esetleg egy használt régi gép vásárlás xp-nek?
2015. márc. 28. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Virtuális gép nem jelentene megoldást?
2015. márc. 28. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:

virtuális gépen nem tudom mennyire futnának játékok..

van egy régebbi laptopom, amin xp van de sajnos némelyik játékhoz már kevés a gép. használt régebbi gépre nem szívesen költenék mert még a mostaniba sem ártana lassan új proci..

2015. márc. 28. 17:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Bár tényleg nem is annyira távoli, hogy a vitrinbe bekerüljön egy "jó kis" 2 magos asztali gép xp-vel és rajta mindennel ami kötelező.. végülis elférne a ps1 és a ps2 mellett:-)
2015. márc. 28. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!