Tudnátok mondani gamer monitorokat?
#2: Próbálj meg 20-30 ms késleltetéssel kompetitív FPS-t játszani (a legjobb TN paneleknek 1 ms a késése, ezzel semmilyen IPS nem tud versenyezni).
Rengeteg olyan hasznos szolgáltatás van a gamer monitorokban, aminek igenis van létjogosultsága, mint pl. a G-Sync. A "light bleed" (egyenetlen bevilágítás) is ki van rajtuk küszöbölve.
Hát igen, az utolsó kommentelő jól mondja.
Szerintem igen is sok különbség van egy sima és egy gamer monitor között! Hiába mindkettő full hd. A sima monitor előnye hogy ips panel van benne, így azt oldalról nézve is ugyan úgy látjuk mint szemből. Ellentétben a TN paneles gamer monitorokkal. Fakulnak a színek stb. Szemből viszont gyönyörűek azok is.
Egy ips full hd monitor cak 60hz-et tud, míg egy gamer monitor 144hz. Ez gyorsan mozgó játékoknál rengeteget számít. Nem mosódik el a kép stb. Amúgy én ezt a monitor néztem ( Acer GN246HLBbid ). Csak kíváncsi voltam hogy valaki tud e ettől jobb monitor ajánlani ebben az ár kategoriában.
Árat azt elfelejtettem írni, MAX 80ezret szánnék rá.
Köszi a válaszokat.
"Milyen monitornak van 20-30ms késleltetése?"
Hát például annak amit most használok ( Compaq tft5015 ) ennek 45ms a válaszideje. xD fps játéknál nagyon rossz a képminősége.
Ezt a konfigot szeretném megvenni:
Alaplap: Gigabyte GA-Z97X Gaming 5
Proci: Intel Core i7 4790k 4.0Ghz
Ram: Kingston 2x4Gb 2400Mhz
VGA: Gigabyte Radeon R9 270 2Gb 256bit
HDD: Western Digital 1 Tb
Ssd: Kingston 120Gb 550mb/500mb
Ez a konfig azért elég sok játékot visz 100fps+++al.
Amúgy megéri szerintetek megvenni ezt ( Acer GN246HLBbid ) a monitort vagy elég egy átlagos is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!