Miért nem ad képet a VGA-m?
Figyelt kérdés
Szétszedtem a gépem (ram, vga ki, proci újrapasztázva), kitakarítottam mindent gondosan ecsettel majd összeraktam és bekapcsoltam. Ezután a speaker elkezdett sípolni és semmi jelet nem ad a VGA a monitornak. Másik VGA-val kiválóan működik, mi lehet a gond? :/2015. márc. 25. 20:49
1/8 A kérdező kommentje:
HD 7790OC videókarival nem működik, HD 7750-el viszont igen*
2015. márc. 25. 20:51
2/8 anonim válasza:
Így hogy másik VGA-val működik egyértelműen a VGA-val van gond. Esetleg még a táp lehet kevés a 7790-nek de ebben kételkedem mivel a kártyának elég alacsony fogyasztása van.
3/8 anonim válasza:
Szétszedés előtt működött a videókártya?Jó helyre dugtad be a monitor kábelt?Én pont nemrég jártam úgy hogy az integrált videókártyába dugtam a monitorkábelt és else tudtam képzelni mi lehet a baj,később rájöttem rossz helyre dugtam a monitorkábelt
4/8 anonim válasza:
VGA-nak nem kell táp?
Ha kell,akkor bedugtad a tápcsatlakozókat a kártyába?
RAM-okat próbáltad felcserélgetni?
BIOS reset?(reset gombbal,vagy jumperrel,vagy elemkivétellel)
Kivetted,majd beraktad újra a kártyát?
(usb,audio,hd led stb stb ami nem kell,ne legyen rákötve az alaplapra amíg próbálgatod)
5/8 A kérdező kommentje:
Kábelek tuti a helyükön vannak ennyire nem vagyok szerencsétlen... Takarítás előtt kifogástalanul ment, bios reset megtörtént, újraraktam az oprendszert is de semmi.
2015. márc. 26. 16:49
6/8 A kérdező kommentje:
ramokat is néztem
2015. márc. 26. 16:55
7/8 anonim válasza:
Azért nem ad képet a kártyát, mert rossz. Szerintem a takarításnál voltál kicsit óvatlan. De, ha nem voltál óvatlan, akkor is ez van. Próbáld meg mégegyszer átpucolni a gépet, szereld szét, és hátha mükszik...
8/8 A kérdező kommentje:
Már szétszedtem meg összeraktam vagy 10x ha nem többször... Most odaadtam egy szakinak a kártyát. Remélem kiderül mi lehet a gond. :)
2015. márc. 28. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!