Melyik processzor a jobb? (AMD) JÁTÉKRA
JÁTÉKRA
AMD A10 X4 5800K 3.8GHz, vagy az AMD FX-6300 3.5GHz?
Látom, hogy az FX-6300 6 maggal rendelkezik, de azt olvastam, hogy a 6 mag egy nagy kamu.
Akinek esetleg volt mind a 2, az leírná a tapasztalatokat?
Vagy ha nem is volt meg, legalább indokkal, hogy miért lenne jobb választás, stb...
Akarsz bele külön videokártyát?
Ha nem: X4 5800K+2x4GB 1600/1866mhz ram
Ha igen: FX-6300+maximum R9 280X, bár ahhoz már szerintem húzni kéne.
Ha van GPU akkor fx-6300(ebbe nincs IGP, vagy integrált videókártya), ha IGP-re mész akkor A10 amíg nem tudsz egy rendes kártyát venni.
(A 6 mag nem kamu...van annak 6 magja, csak kettesével modulokba van rendezve amit az OS nem tud MÉG rendesen lekezelni ha jól emlékszem)
Úgy tudom, hogy ez (GIGABYTE GA-F2A88XM-HD3) az alaplap jó neki, mármint az AMD -nek.
Bár is ez az alaplap kb 14 - 18 k -ig megy, tehát a 23k tól kicsit kevesebb.
Habár most nézem, hogy egy FM2+ -ost linkeltem be az AM3+ ra -,- :DD
Mindegy, néztem AM3+ -os alaplapokat, hát nem tudom hogy mennyire jók ezek az alsó kategóriás (árban) alaplapok, de nekem csak az a lényeg, hogy megfelelőek legyenek a foglalatok, tehát hogy bele mennyen a PCU, VGA, RAM (MHz támogatással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!