Merevlemezről windowsz törölni. Hogyan?
Figyelt kérdés
Vetem egz havertől egy merevlemezt ameiken windows7 van. Nekem XP volt. Betettem a gépbe,jumpereltem,bioszban megmondtam neki,hogy az ujabbik lemezről induljon. Szuperűl műkszik hetek óta. Most olyanom van,hogy a régebbi merevlemezről távolitsam el az XP t,hogy helyet nyerjek. Hogy csináljak egy uninstállt vagy valami megoldást kérnék,hogy kárt ne tegyek az adatjaimban,de az XP tévolitsam el az összes tarozékaival egyetemben ?2015. márc. 24. 15:37
1/2 anonim válasza:
Értelemszerűen mentsd le a szükséges dolgaidat a régi vinyóról, aztán formatáld. Nem hátrány ha a bootolást nem onnan végzi. De az is javítható, csak legfeljebb meglepődsz az első formatálás utáni indításnál.
2/2 A kérdező kommentje:
Az új hardról való bootolás megvan oldva,csak nem szeretnék maceráskodni a régiről átmenteni az ujrra. Lustaság fél egészség ;) Tudod. :))
2015. márc. 24. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!