Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Merevlemezről windowsz törölni...

Merevlemezről windowsz törölni. Hogyan?

Figyelt kérdés
Vetem egz havertől egy merevlemezt ameiken windows7 van. Nekem XP volt. Betettem a gépbe,jumpereltem,bioszban megmondtam neki,hogy az ujabbik lemezről induljon. Szuperűl műkszik hetek óta. Most olyanom van,hogy a régebbi merevlemezről távolitsam el az XP t,hogy helyet nyerjek. Hogy csináljak egy uninstállt vagy valami megoldást kérnék,hogy kárt ne tegyek az adatjaimban,de az XP tévolitsam el az összes tarozékaival egyetemben ?

2015. márc. 24. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen mentsd le a szükséges dolgaidat a régi vinyóról, aztán formatáld. Nem hátrány ha a bootolást nem onnan végzi. De az is javítható, csak legfeljebb meglepődsz az első formatálás utáni indításnál.
2015. márc. 24. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Az új hardról való bootolás megvan oldva,csak nem szeretnék maceráskodni a régiről átmenteni az ujrra. Lustaság fél egészség ;) Tudod. :))
2015. márc. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!