Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Phoneix Biost hogy frisíthetek...

Phoneix Biost hogy frisíthetek ingyenesen?

Figyelt kérdés
Új procit szereztem bele és nem támogatja. Kéri a bios update-et.

2015. márc. 24. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Az alaplap honlapjáról tudod letölteni a BIOS-t, a frissítéshez való programot és az instrukciókat.
2015. márc. 24. 08:54
 2/9 Tengor ***** válasza:
Ahogy #1 leírta. Érdemes tudni, hogy ha elmegy az áram a frissítés alatt, akkor házi módszerekkel nem fogod tudni újra éleszteni.
2015. márc. 24. 09:47
 3/9 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy bárhogyan is böngészem mindig a Bios Agent Plusra vezet updat-ért és azt meg kell vásárolni.

Valahogy nem tudnátok segíteni hogy ingyenesen frissítsem?

2015. márc. 24. 12:49
 4/9 Tengor ***** válasza:
Amíg nem tudjuk milyen alaplapról van szó, addig nehéz bármit segíteni.
2015. márc. 24. 12:52
 5/9 A kérdező kommentje:

itt láthatóak az adatai: [link]

Remélem tudtok segíteni.

2015. márc. 24. 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez egy laptop OEM alaplapja. Laptop esetén ehelyett a laptop típusa az, ami számít, és a laptop honlapján lehet a dolgokat megtalálni.
2015. márc. 24. 18:59
 7/9 Tengor ***** válasza:
Nyinnye, ez aztán nem mai darab. Milyen CPU-t szeretnél bele? Honnan veszed, hogy a BIOS frissítés megoldja?
2015. márc. 24. 18:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy egy régi gép de nem telik újra és csak egy picit kellene jobb proci bele, amit meg is szereztem (nagy nehezen és ingyen). Ha belehelyezem a lapba, akkor szépen ki is írja a proci adatait de mást nem tudok vele csinálni. Álandóan bios update-t ír. A jelenlegi processzor ami benne van: [link]

Amit bele raknák az egy Intel Pentium 4 3200Mhz (16x200) Socket 478-as processzor. Nagyon elkeserít, hogy mikor már végre megszereztem ezt a ritka processzort ráadásul ingyen, akkor meg kiderűl hogy nem kompatibilis a bios-al. ;(((

2015. márc. 24. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Mivel a bios német ezért ezt írja :

0167: Eswurde keine prozessor -Bios Aktualisieung gefunden

Ez az én fordításom szerint Update az az frissítést jelent. Javítsatok ki ha tévedek.

2015. márc. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!