A nyomtató miért akar menteni?
Akármikor rámegyek egy dokumentum nyomtatására, felugrik egy mentés másként ablak és el akarja menteni annak a fájlnak egy érdekes parancsikonját.
-akkor sikerült nyomtatni, amikor itt keresetem ki a nyomtató ikonját: Vezérlőpult\Hardver és hang\Eszközök és nyomtatók, de nem akarok mindig ilyen hosszadalmasan nyomtatni
-újratelepítettem, de nem oldott meg semmit
Hogy lehetne beállítani, hogy automatikusan egy lépésből nyomtasson?
offline nyomtatásban vagy. vedd ki a pipát, ill amelyik programmal nyomtatsaz annak a beállításaiban nézz körül.
Nyomtató tulajdonságaiban keress egy olyat hogy közvetlen nyomtatás, ilyenkor kihagyja a várósort.
Mi az alapértelmezett nyomtató? Vannak úgynevezett virtuális nyomtatók (pl. Microsoft XPS document writer, vagy Adobe PDF writer), amik nyomtatónak látszanak, de valójában bizonyos dokumentumformátumba mentik a "kinyomtatott" dokumentumot.
Esetleg nincs beállítva, hogy fájlba nyomtasson?
Ahogy néztem azóta, csak az Adobe reader szemétkedik.
#1 Honnan vegyem ki a pipát? Átnéztem az adobe reader-t, de sehol nem találtam változtatható funkciót.
#2 A saját nyomtatónk van beállítva alapértelmezettnek. A "fájlban nyomtatás"-nak a beállítását már keresem egy ideje, de nem lelek rá sehol. Le tudnád írni, hol találhatom meg?
Nehéz nem általánosságban beszélni mert se nyomtató, se oprendszer tipusát nem írtad le.
1) megoldás; offline nyomtatás ellenőrzése
2) megoldás; Alapértelmezett nyomtató kijelölése
(amit Simon Belmont is írt, hogy a nyomtatót használd ne véletlen virtuális nyomtatót)
Programban amivel nyomtatsz a nyomtatási beállításaiban nézd meg. Foxit Readert használok nem tudom pontosan hol van az Adobe reader-ben.
Lényege hogy a program vagy a saját beállításait használja, vagy a nyomtató beállításait a nyomtatásra. Nyomtató beállításaiba a programon keresztül is eljutsz, vagy a "nyomtatók és faxok" (futtatásba: control printers) oldalon a nyomtatót kiválasztva, a nyomtatási tulajdonságokban (itt van a közvetlen nyomtatás is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!