Melyik lenne jobb választás?
olcsón nem kapsz jó vízhűtést szerintem, inkább léghűtésnél maradj
és mint előttem is mondták 4460 nem tuningolható, annak pl elég a gyári hűtése is, ha halkabbat szeretnél akkor érdemes a csere
4690k-ra érdemes venni egy jó hűtőt, de arra is csak akkor ha húzod, persze ha nem húzod akkor feleslegesnek érzem a szorzózármentes procit is
Az elég hozzá nem jelenti azt, hogy tökéletes is. Alapvetően a processzortuningnak nem az a lényege, hogy +5-8 fps-t nyerjünk vele (mert sok esetben nem nagyon több ennél, nagyon processzororientált játékokban van csak 15 körüli érték), hanem az, hogy a minimum fps nőjön. 3.5 és 4.5GHz között a minimum fps akár 15-20-szal is nőhet, ami lényegesen megdobhatja a játékélményt.
Szóval már csak ezért is lenne jó a 4690k a jövőre nézve. A gyári hűtés elég rá, valóban nem kell nagy tuningra számítanod vele, de arra elég lesz, hogy fixen turbo boost órajelén járathasd.
Most beszélhettek itt a húzásról, meg ilyenekről de... :D
Nem sokára jön a DirectX 12, és ha hihetünk a legendáknak, akkor a processzor 200%-al hatékonyabb lesz. (Vagy többel)
Ergo egy fele olyan erős processzor is jó lesz, ahhoz a bizonyos VGA-hoz, mint ami eddig kellesz. De ezek csak legendák, egyelőre. :D
#8-as én inkább a Vulkan vagy Mantle API-ra figyelnék nem a microfos dx-re.
4460-at nem lehet húzni, meg fölösleges is lenne ugyanúgy, mint a 4690k-t. A k-s ba annyi még a jó, hogy tovább fogja megtartani az árát( ha netán el kellene passszolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!