Meghalt a vinyóm, letudom menteni valahogy az adatokat?
Olyan problémám lett a vinyóval hogy bekapcsolom a gépet felpörög és utánna töltene mert világít a lámpa is, de nem csinál semmit majd egy kis idő után leáll a vinyó.
Ja és ez az egész azzal kezdődőtt hogy telepítettem majd egy 15 perc amikor még mindig települt a cucc akkor fogta magát és ugyan ez. Lámpa világít, halkan darál majd off. Reset után meg semmi.
Na ilyet se láttam még. Rákötöttem a vinyót a régi gépre és ha rákötöm a sata csatlakozot is akkor teljesem megöli a gépet annyira hogy a windows se tölt be a müködő vinyóról. Ha lehúzom a satat akkor mindem oké. Próbáltam hiren bootal a mini windowsal de ugyan ez. Szoval tuti h a vinyó a halott.
De igy akkor le se tudom menteni a cuccokat?!
De amit írtam azt már másik gépen próbáltam. Nem azon amibe volt alapból a vinyó.
Sorry ha egy kicsit szarul fogalmazok.
Bocsi, lehet, hogy én nem figyeltem.
Akkor úgy néz ki, hogy tényleg a vinyó nyekkent meg. Azért kérdezz meg még hozzáértő ismerősöket, akik rá is tudnak nézni.
Nem lehetetlen kinyerni róla az infót, mert maga a lemez valószínűleg ép, csak át kell ültetni egy azonos típusú másik, esetleg szektorhibás meghajtó elektronikája mellé. De ezt a műtétet inkább csak akkor javaslom, ha 100% nincs más megoldás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!