Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Konfig összeállítás?

Konfig összeállítás?

Figyelt kérdés

Elérkezett az idő, hogy új PC-t rakjak össze, a régi konfigom akkor frissült utoljára mikor kimentem külföldre 2005-ben ( ATI X800, P4 3.2 és hasonló alkatrészek. )

Szóval eléggé eljárt felette az idő, mára netezésen kívül nem nagyon használható másra, szóval új konfig.

Picit kijöttem a gyakorlatból, nem követtem az informatika fejlődését.

Nekiálltam teszteket nézegetni, de annyi minden változott, hogy hetekbe telne mire eligazodok.

Szóval kéne egy konfig, a keret 700.000, de ez úgy, hogy minden, tehát, monitor, ház is kellene.

2015. márc. 21. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
a nagy kérdés: mire kellene? játszani? csak filmezni? esetleg munkára?
2015. márc. 21. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, ez kimaradt. Játék és film a fő cél.
2015. márc. 21. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:

z97 alaplap

i5 4690k vagy i7-4790K (az i5 is elég lesz még jó pár évig játékokhoz és filmekhez de ha i7-et akarsz akkor én cserélném a hűtőjét is egy:Phanteks PH-TC14PE -re)

gtx980 esetleg r9 290x

FSP Aurum Gold 700W

ház pedig ízléstől függ.. mit szeretnél? üvegezett oldalút tele ledekkel? szolidat szinte észrevehetetlent?

monitorból néhányan nagyon pártolják a 21:9 es képarányt azt mondják ha megszoktad teljesen új élmény a játék.. de ha úgy döntesz hogy 1920x1080-ast akarsz akkor abból is ips paneleset ajánlott

alaplapot eszerint válassz:

[link]

2015. márc. 21. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Háznál csak annyi a szempont hogy elférjen benne minden és szellős legyen.
2015. márc. 21. 22:51
 5/5 anonim ***** válasza:

egyébként itt is tegyél fel egy kérdést:

[link]

2015. márc. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!