Konfig összeállítás?
Elérkezett az idő, hogy új PC-t rakjak össze, a régi konfigom akkor frissült utoljára mikor kimentem külföldre 2005-ben ( ATI X800, P4 3.2 és hasonló alkatrészek. )
Szóval eléggé eljárt felette az idő, mára netezésen kívül nem nagyon használható másra, szóval új konfig.
Picit kijöttem a gyakorlatból, nem követtem az informatika fejlődését.
Nekiálltam teszteket nézegetni, de annyi minden változott, hogy hetekbe telne mire eligazodok.
Szóval kéne egy konfig, a keret 700.000, de ez úgy, hogy minden, tehát, monitor, ház is kellene.
z97 alaplap
i5 4690k vagy i7-4790K (az i5 is elég lesz még jó pár évig játékokhoz és filmekhez de ha i7-et akarsz akkor én cserélném a hűtőjét is egy:Phanteks PH-TC14PE -re)
gtx980 esetleg r9 290x
FSP Aurum Gold 700W
ház pedig ízléstől függ.. mit szeretnél? üvegezett oldalút tele ledekkel? szolidat szinte észrevehetetlent?
monitorból néhányan nagyon pártolják a 21:9 es képarányt azt mondják ha megszoktad teljesen új élmény a játék.. de ha úgy döntesz hogy 1920x1080-ast akarsz akkor abból is ips paneleset ajánlott
alaplapot eszerint válassz:
egyébként itt is tegyél fel egy kérdést:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!