Ezt a támadást hogyhogy kibirta a proci meg a vidikari?
Figyelt kérdés
Levettem a gephaz oldalat kiszedtem a vidikarit vidikarim egy hd 4350 ketoldalrol korzovel jol megkarcolgattam korzovel rendesen nyomot hagyott rajta megsincs emmi baja megy rendesen.Aztan a procit is kivettem procim egy pentium e5300 ahol van az a zold resz sarga pontokkal ott jol megkarcolgattam azt is korzovel megis semi baja nincs.Megy a gepmen meg mindig mit csinaljak hogy ez a ketto elromoljon_?2015. márc. 21. 15:35
1/9 anonim válasza:
törd szét, a procinál elég a tüskét letörni(már ha amd)
a vga-ál nem tudom mik vannak, ventit cseszd szét és aztán mindjárt jobb helyzetben vagy, de inkább ad nekem mind hogy tönkre tedd :D
2/9 anonim válasza:
Mi a gond? Apuci csak akkor vesz új gépet ha ez már tönkre ment?
3/9 anonim válasza:
Te fogyatékos vagy? Szétcseszed azt, amiért más kemény munkával megdolgozott? Ha annyira el akarod cseszni, akkor a procit elég túlfeszelni, ha szerencséd van, az alaplap sem éli túl. De semmi értelme, én mindig vigyáztam a gépeimre, régi pentium4-be is ha véletlenül belerúgtam, mindig megsimogattam a gépházat :)
4/9 anonim válasza:
Legalább tanácsot ne adj már neki...
5/9 anonim válasza:
Ha egyszer ebben leli örömét a gyerek, hadd csinálja. Majd csak kinövi.
6/9 anonim válasza:
Olyan mintha te is sz*patnád a szülőket....
7/9 A kérdező kommentje:
maximumra felhuzom a procit,volt maxra a 4gb ramot is megolom,gephaz meg procithutot lekapom es mehet a jatek : D D D D D D D D D D D D D
2015. márc. 21. 16:06
8/9 anonim válasza:
Semmiféle körző!
2 literes citromos ásványvíz
garantált siker!
9/9 anonim válasza:
Minek sz@rozol? Ess neki egy 5 kilós kalapáccsal, pillanatok alatt hulladékot lehet belőle csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!