Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hangkártyát vegyek...

Milyen hangkártyát vegyek ehhez a hangszóróhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 20. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ehez kb jo lesz az alaplapi is.
2015. márc. 21. 04:08
 2/11 A kérdező kommentje:
miert irsz ha nem ertesz ehhez?
2015. márc. 21. 06:18
 3/11 anonim ***** válasza:

dedikalt hangkartya szinte folosleges, max hangosabb lesz a kiadott hang.

esetleg ha nincs eleg csatlakozo az alaplapon, de akkor is valami olcso kartya eleg.

2015. márc. 21. 07:03
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor mi a f**znak vesznek hangkártyát? mire valóak akkor????
2015. márc. 21. 07:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Dedikàlt hangkàrtya 2 esetben èri meg: sokat jàtszol ès fontosak az apró neszek, vagy olyan komoly hangrendszered van, hogy tisztàbb hangra van szüksèged. Alaplapi hangkàrtya gyakran okoz interferenciàt, hallod, amikor mozgatod az egeret, zizeg, ilyet egy dedikàlt kàrtya nem csinàl. Nekem Asus Xonar d1 van, új dimenziókat nyitott hangzàs terèn.
2015. márc. 21. 07:31
 6/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor teljesen felesleges venni hangkártyát, sima hangszóróhoz?
2015. márc. 21. 07:34
 7/11 anonim ***** válasza:
atlagfelhasznalonak tobbnyire felesleges.
2015. márc. 21. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy komolyabb fülesen kihallod egyből, illetve a mikrofonod hangminőségén is rengeteget javít.
2015. márc. 22. 10:20
 9/11 A kérdező kommentje:
akkor mit pofáznak ezek itt? nekem már ezért is bőven megérne
2015. márc. 22. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Amugy, 1 vagyok, es pont ertek hozza. -_- Nem veletlenul irtam, hogy ehez a hangfalhoz jo az alaplapi is.

Ez a genius set messze van attol, amit komolynak lehetne hivni, es ful(fej) hallgato, es egy ilyen szet kozott nagyon lenyegi kulonbseg az, hogy a fulesnel nincs kulon erosito, igy tenyleg szamit, hogy mivel van meghajtva.

De, te tudod. De ennel a rendszernel maga a hangszoro lesz a gyenge keresztmetszet, nem a hangkartya.

Ettol eltekintve, a fent emlitett Xonar D1 egy jo valasztas lenne hangkartya terén. Az mar tenylegesen, hallhatoan mas minoseget kepvisel, mint az alaplapi hangkartya.

(csak az siman fele ennek a hangfalszetnek, árban. Ha van ra kereted, es hajlandosagod, vegyel egy olyat. De gyengebbet venni tenyleges penzkidobas.)

2015. márc. 22. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!