A nyomtatóm nem akar nyomtatni, miért? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy epson sx 115 nyomtatóm és nagy nehezen megengedte hogy kivegyem fekete a patront.
Megtöltöttem, visszaraktam de még mindig azt hiszi hogy ki van fogyva.
Legalább azt engedné hogy szinessel nyomtassak de neeeem, állandóan baszogat hogy cseréljem ki a patront pedig már meg van töltve.
Már újratelepítettem de még mindig azt mondja hogy ki van ürülve.
Vagy ezeket direkt úgy csinálják hogy csak patroncserével lehessen nyomtatni ha kifogy.
2010. febr. 16. 18:20
1/2 anonim válasza:
Ha csipes a patron (kis érintkezők a tetején) akkor a chip-et is le kell nullázni, nem elég csak a tintát beleönteni.
Tarts 3-4 parton készletet, mert kb. ennyinek a chip kódját őrzi meg a nyomtató és ezeket cserélgesd és töltögesd, akkor mindig azt hiszi, hogy újat tettél bele.
2/2 anonim válasza:
Mit tőtöttél bele kénsavat? Vagy káposztát? Hát azé nem ijjen hűjék a gyártók se, hogy löksz bele eggy kis szurkot, oszt má megy is a nyomtatás. Tud a za patrony számolni. És tuggya, hogy csíterek b*sztattyák. Éted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!