Az LG DVD író jó? Megbízhtó?
Eddig a fentebbi sráctól hallom elősször hogy rossz tapasztalata van LG-vel. Eddig csak samsunknál hallottam hogy van aki szarba nyúlt. Nekem egy LG CD íróm van. minimum 8 éves szerintem még tud írni (olvasni biztos) meg egy DVD íróm az is van már vagy 6 éves (azzal írok cd-t is)
Ennyi idősen már belefér hogy néha vésznyitó meg újraindítás De 4-5 évig elment gond nélkül
Az első elromlott hamar-jótállási időn belül-, a második nagyon bírja...szóval attól függ melyik típus veszed ahogy mondták...
Külső GSA-E40 van, anno dicsérték, nem hiába.
Hogy most melyik jó, nem tudom, de én felhívnám az LG szervizt és megkérdezném melyiket tartják ők jónak...
De nem 2 év a gari?
Külső> külső házban van, USB-n csatlakozik, nem szereled be a gépbe, mint a belsőt.
Azért,mert ha egyszer már megveszem,akkor kitudjak vele írni legalább 500 DVD-t.Most nem akarom azt,hogy kidobok érte annyi poénzt és már a 10-ik DVD-nél kifosik.VÁgod.
marad az LG.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!