Melyik processzor elég a GIGABYTE GF GTX550 Ti 1GB 192bit DDR5 videokártyához?
Egy Intel I3 -as, vagy az Intel I5 -ös is szóba jöhet?
Tehát elég lenne az I3 -as is, hogy fullra kihajtsa a videokártyát?
Nem értem, hogy minek vegyek 100k -s VGA -t, ha nekem ez is elég...
Amúgy meg az 550 -esről annyit, hogy 10 emberből 8 véleménye az, hogy a legjobb videokártya. Ez mellett 10 ből 8 ember azt mondja, hogy nagyon jól viszi a mai játékokat is, bár szerintem nem a legjobb FPS -el, de mivel az én játékigényem a mai játékok FELE, ezért nekem nagyon is megfelel
Ha azt akarod mondani, hogy vegyek akkor egy 50k -s videokártyát, oké hogy nem sok, de akkor már veszek egy xboxot
Látom nagyon okos vagy, a haveroddal együtt, bár tudtommal nincsennek NORMÁLIS gondolatolvasók.
Talán rájössz hogy mire célzok ezzel, de ha nem az sem gond.
A 100k -t csak hasonlatnak írtam.
Én pedig piszkálódásnak néztem, ha tényleg nem annak szántad, akkor bocsánat.
Amúgy meg a 7770 -est újonnan szeretném megvenni, nem más kezéből, és az körülbelül 23 - 28 k, bár a másik is körülbelül ennyi, talán 3 ezerrel kevesebb.
A 7770 -eshez kérdeznék még valamit.
Mitől erősebb ennyire ez a kártya, mint az 550?
Most komolyan :DD
Azt látom hogy a memória sebessége 500Mhz -el több, és a chip sebessége 120Mhz -el több, viszont a sávszélesség, ami tudtom szerint elég fontos, bár azt nem tudom, hogy ha kis számokról van szó, akkor mennyire, tehát ez pedig 64 bittel kevesebb.
Lehet hogy rossz oldalról nézem, vagy nem tudom...
Itt hasonlítom össze:
7770: [link]
550: [link]
remélem tudod mi az az fps ha nem akkor másodperc per képkocka nézd meg és láthatod igen csak meg eszi a hd 7770
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!