Kupicalajos kérdése:
Jóféle videó kártya játékra az Nvidia GTX 650 1GB? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg egy GT630-am van és elég csóró vagyok jobban járnék ezzel a videó kártyával mint a jelenlegivel? És akinek szintén ez a vidi karija van írjon véleményt pls.
etz a vidikártyát venném használtan: [link] (és ismétlem elég csóró vagyok úgyhogy ne ajálgassatok ilyen szédítően drága 32000Ft-os VGA-kat.
2015. márc. 18. 00:20
11/12 anonim válasza:
Vegyél egy használt HD7790-t, nem olyan rossz kártya az még és jóval erősebb egy GTX650-nél. Lényegében ugyanaz, mint a mai R7 260X. Picivel gyengébb ugyan egy GTX750Ti-nél, de fentebb linkeltek egyet 23k-ért...ha van rá gari, akkor jó vétel lenne ár/teljesítmény arányban. Én mondjuk most árulok 33k-ért egy Asus GTX660 OC karit 2,5 év garanciával, de már van rá jelentkező...(ez meg erősebb 20%-kal a GTX750Ti-nél)
12/12 A kérdező kommentje:
köszi a jó tanácsokat am nekem már a 30 FPS is megfelel az ez a HD 6970 2GB jó a procimhoz mivel intelcore 2 Quad Q9400
2.66GHz
2015. márc. 18. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!